OD SLUNOVATU K NOVÉMU ROKU
Anotace: Sexem alkoholem prosáklé básně/říkánky
KRUTÝ TREST
Táta s dědou nechtěli vidět pohádky
seděli nepřítomně hleděli jen do dálky
Nezaujala je ani krása krajin s jilmy
za trest museli koukat na porno-filmy
POVZNÁŠEJÍCÍ ALKOHOL
Jaké množství
pijí jak bohatí
tak také prostí
chuť žízeň veliká
nechci být nelida
kdo se asi tak postí
alkoholy jsou jen pastí
kocovina ta se prospí
SILVESTR DOMA
Letos prvně Silvestra
s kocovinou každá jitra
neoslavíme mimo domov
k tomu pár vážných slov
Má žena prababička
stále mrštná rybička
ale jak už to bývá
i jí sil zvolna ubývá
A tak příštího jitra
na Nový rok zítra
už asi tak moc zeslábla
domů by mne nedotáhla
Dávno přešly ty zlaté časy
kdy mne táhla jen za vlasy
Přečteno 547x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana B., aravara, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)