Anotace: Všem 60+, které ještě mají rády život a vše, co nám nabízí.
Velice se mi to líbí, pobavilo mě to. Ať si to přeříkávám, jak si to přeříkávám, žádný rytmický kaz nevnímám.
16.01.2014 12:23:01 | pedvo
Já tam také nic tak zásadního nevnímám, jen snad dlouhé -í ve slově šaramantní, ale neřešme to, jsem rád za každou připomínku. Nesnažím se o " velké umění ", baví mě prostě mírně satirické říkanky tohoto typu - ostatně již dříve publikované věci na Lite.cz jsou toho dokladem. Když to někoho pobaví a donutí k pousmání - tak cíle bylo dosaženo. Pište mi svoje názory a hodnocení, budu za ně opravdu vděčen. K.
16.01.2014 12:35:36 | Sebastian Alex
Pro Firren.
Díky za komentář, smysl pro rytmus jsem nikdy moc neměl, je třeba tolerovati drobné textové i charakterové vady autora. Jsa postaršího data narození, nemám onu pověstnou pružnost mládí ve výkonech ducha či těla. Ale srandu mám rád stále. Díky. K.
16.01.2014 12:17:26 | Sebastian Alex
Sice poslední řádek trošku pokulhává v rytmu, pobavilo mě to, což je zřejmě účelem. Dávám tip a postupně si přečtu další tvé věci :-)
16.01.2014 11:31:55 | Firren