ČISTÉMU JE VŠE ČISTÉ
Anotace: Nedělní chvilka antipoesie. Inspirováno TV pořadem. Výhradně pro dospělé a lidi s max. tolerancí
Známá klasika:
„Cosi* smrdí vždycky
Jaroslav Vrchlický“
(*Koluje několik variant a proto název jsem záměrně vynechal)
S pokorou v předklonu s hlavou až na zem
dovolil jsem si Velmistra napodobit až sem
„Kdo tvrdí
když prdí
že nesmrdí
jen lež dí“
Výčitky svědomí nemám
přesto se všem omlouvám
Komentáře (0)