Města
Anotace: Dáme si pár limericků.
Bratislava
Když jsem přijel z Bratislavy,
byl jsem jako kotě hravý.
Manželka mě vítala,
jako fretka lítala.
Dík návratu z Bratislavy.
Brno
V Brně jsem byl na Špilasu,
obdivoval města krásu.
V hospůdce pak studoval,
velkou žízeň svlažoval.
Snad neskončím ve Špilasu.
Praha
Pražáci se metrem chlubí,
na cizince jsou prý hrubí.
Taxikář tě obere,
čím tě děsně nasere.
Čím se tedy Praha chlubí?
Ostrava
V Ostravě nám vzdoušek voní,
jen když sedíš pod jabloni.
Jinak je tu smradu,
jak ve starém hradu.
Fenol nám tu přes den voní.
Přečteno 472x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Martinecka23, SmallGeorge
Komentáře (2)
Komentujících (2)