NIC NENÍ STEJNÉ

NIC NENÍ STEJNÉ

Anotace: Ani v protikladu - nehledej zradu

I každý den je zcela jiný
Všichni lidi nejsou líní
od jiných jsou dost jiní
třeba jen sběrem koření

Však i oni ví že to tak není
někteří zasluhují oslavení
Přeslechne-li však se znamení
k radovánkán již zakončení

často končívá před ránem
někdy v tónu plamenném
dojde k nečekanému řešení
lidské vztahy jsou v plameni

Nemějte žádné obavy
k sobě skloníte-li hlavy
máte-li jen to jisté přání
íbáním zrychlíte dýchání

Mnozí tušíte i proč víte
přitom už ani nemluvíte
Pro radosti ale i své zdraví
zaměstnáte tělo i pohlaví

Těšili jsme se tak oba a moc
na očekávanou svatební noc
Nevěsta sebou vzala víno
já proti nudě zas domino
Autor RU 82, 20.02.2014
Přečteno 503x
Tipy 1
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel