Anotace: Opět pár veršů, které jak doufám, rozesmějí čtenáře. Vzhledem k tomu, že mi to dovolí pouze jedno dílko denně, přestože jsou tak krátká, napíši toho více najednou, ačkoli se jedná o jednotlivé kusy.
Odlehčené a opravdu veselé. Zase něco trošku jiného než tady běžně čtu a to se mi líbí. Jen tak dál. :O)
27.02.2014 17:19:00 | Tichá meluzína