Prodejna závislosti
Anotace: (nejen) Pro Whiteskulla
Vítáme tě náš nejmilejší!
křičí transparenty nad obchodem
které jen já vidím
nad tím obchodem
kam vždy najdu cestu
Instinktem se řídím
a brána se otvírá
Procházím se chůzí šelmy
mezi regály plných
hudebních skvostů
Vem si mě! Vem si mě!
křičí na mě
žádného nenechám na chvostu
pojďte ke mně tóny moje
Mám otevřenější náruč
než čerstvý zamilovanec
začínám se slastně vrtět
možná je to tanec
nenasytného vlka
Oči se rozšiřují
uši...představte si
...slintají
rychle políbím
dva nejbližší booklety
...potají
a loučím se s pozůstalými
Já se vrátím
Komentáře (9)
Komentujících (7)