Předělaný upír
Anotace: Jedna z archivu.
Starý hrad kdes na pomezí,
ve sklepení truhly leží,
dělané jsou na míru,
pro rodinu upírů.
Sotva otec upír vstane,
hned má jídlo nachystané,
místo krve skleničku,
Bikaveru lahvičku.
A tak místo krevní banky,
vylupuje s vínem stánky,
jenom to vínko mešní,
on stále ještě nesmí.
Přečteno 433x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Květka Š., Zrska
Komentáře (0)