Řekl jsem si při pátku, že napíšu ti pár řádků, o tom jak seš nice.
Tvoje oči, tvoje vlasy i nohy, ruce, prsty asi, ba i hrudní kost, lákají fakt dost
(víc než plný špajz).
Nebudu tě lakovat, mazat tuny medu,
popsat jak jsi nádherná zkrátka nedovedu.
Ty jsi jasná desítka, já mám blízko k nule,
hlava mi jde z tvoji krásy vždycky do vrtule.