Nerád se učím český jazyk,
nějak mi to nejde.
Psaní i jiní berou za zvyk,
co mě na tom sejde.
Dobrovský byl velkej debil,
hubu samej bacil.
Myslím, že se dlouho nemil,
a že byl samej bacil.
Nerad se učím cizí jazyk,
stačí jedno esperanto.
Jiní to berou jako zácvik,
a my raděj. Serem na to!
15.05.2007 14:05:00 | jehlaspichlas
... Aglájo, Aglájo ... dyť už jsi docela velká holka ... kdypak dostaneš rozum? ... P.S. Já mám co povídat!
26.01.2007 11:52:00 | JardaCH