Hurvajz a spol
Anotace: Hurvajz prdl do gatí, že smdí, mu nevadí. Šla okolo Mánička a chytlase nosíčka....
Hurvajz prdl do gatí,
že smdí, mu nevadí.
Šla okolo Mánička
a chytlase nosíčka.
Spejbl spadl do kanálu,
křičí hurvajz zachraň tátu.
Komentáře (1)
Komentujících (1)