To je dřina, co? Podle toho, co píšeš, máš toho asi pěkný lán. Takže s chutí do toho a půl je hotovo! Jenže na koho hodit tu druhou půlku, co? :) :)
05.06.2014 16:47:29 | AndreaM
No tak dřina to opravdu je a máš pravdu lán mám pořádnej, takže za jeden den se vše ani stihnout nedá, ale jsem ráda, člověk má zase i takovou jinou práci, než jen ten stereotyp doma :))) A tak tak s chutí do toho, ono bez té chuti se to ani nedá :)))
05.06.2014 16:51:05 | Rozina
Tak to určitě. Taky to mám jako určitou formu relaxu. No a ten výsledek pak stojí za to, aspoň na pár dní, než zaprší a zase to všechno vyroste :) :)
05.06.2014 16:54:34 | AndreaM
No právě stačí trocha deště a může se jet nanovo a to opravdu naštve. Ale jo ten výsledek, když je hotovo stojí za to a musím říct, jelikož obíhám opravdu velkou plochu tak mě to přez léto drží i ve formě, což není na škodu :)))
05.06.2014 16:57:49 | Rozina
No jasně, lepší pohyb na čerstvém vzduchu, než funět s dalšími dvaceti někde v posilovně. :) :)
05.06.2014 17:00:01 | AndreaM