Poslední Sbohem strejdy Gusty

Poslední Sbohem strejdy Gusty

Anotace: ,,,,,,

Chtěl jsem vždycky kulhat jako strejda
a dnes to mám taky
Je mi kousek přes čtyřicet
a vím, že nejsem SVATÝ
Obdivoval jsem jeho křivky,
když házel koňům obroku
Dnes jsem sám tlustý beze zbytku
a kydám hnůj prasatům
Vždycky, když z rána
nasekal trávy dobytku
Snad olilo ho ?
Otřel orosené čelo
a zaklopil jednu slivku
V hospě pak večer vysedával,
to mám po něm
Do piva stakana vodky dával,
než řekl poslední Sbohem !
Autor v.hercik, 19.06.2014
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel