SARDINKY
Koupil jsem rybičky v tomatu,
měl na ně velkou chuť,
však byly jenom v komatu,
a náhle jako rtuť.
Jedna jako pružinka,
vyskočila z krabičky,
a skončila chudinka,
v kávě naší babičky.
Druhé rybce potvoře,
rychlé jako blesk,
chtělo se zpět do moře,
zachvátil ji stesk.
V zájmu svojí svobody,
mihla se jak šipka,
zamířila do vody,
k váze kde je kytka.
Naše kočka líně,
skoro pořád chrní,
u babičky v klíně,
spokojeně vrní.
Vrhla se jak střela,
tam kde stojí váza,
lovit rybku chtěla,
a to byla zkáza.
Kočka váza rybička,
všechno v jedné kupě,
před infarktem babička,
jen já civím tupě..
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: alasar, Julien
Komentáře (0)