Jsi středem posměchu
jestli se nepletu
nadělals neplechu
tak trp !
Ujely ti nohy
s Andulou z Plaňan
teď čekáš roběnko
jsi na ně vázán
Tak postav se čelem
k téhle radosti
Příchod na Svět
je velkou událostí !
Nebudeš už moci
s kumpány pařiti
taneční zábavu
měl sis rozmysleti