Mars je žena!
Anotace: Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Pravda je ovšem jiná a jejím vyřčením porušuji slib...tak si toho važte.
Rudá jsi planeta sluneční soustavy
myšlenek víření ne a ne zastavit.
Žhnoucí jádro tvé zdá se neusíná,
i když už energie pozvolna uhasíná.
V okamžiku spánku je pozdě již,
cítíš, víš, že se dosti nevyspíš.
Čeká tě bolehlav, pracovní povinnost,
nekonečná šichta a na šéfa zlost.
Budík zazvonil, začla ti práce
Otáčet se, to není legrace.
Naopak jest to velká dřina,
nohy tápou, mozek dřímá.
Bum a přistála kosmonautů družina
Zavíráš očí, představení začíná
Zadržíš dech, ať nic nepoznají
Zasadí vlajku, domů pospíchají
Zvládnuto na jedničku s hvězdičkou,
dále si myslejí, že jsi jen kuličkou.
Pravdu známe jen ty a já
a u mě je dobře ukrytá.
Komentáře (0)