Není potřeba v těchto jednoduchých říkankách hledat nějaké umění,kdo pochopí,pochopí-kdo ne,tak ne..Je to jen k pousmání.:-)
19.07.2014 11:47:18 | Weylin
Skvělá myšlenka, za mě ST, pochopitelné je, že slepovírci tohle nepochopí, protože jejich přízemní mozek (stejně jako náš) si mele tu svou "víru". :)
18.07.2014 15:33:01 | SmallGeorge
Bůh se nezrodil v panenském lůně,ten do Marie pouze vstoupil.Ježíš lidskou ignorací stůně a ptá se,zda svou obětí neprohloupil.
17.07.2014 19:32:37 | Bakchus
Chabé rýmy v ublížené hysterické konstrukci.
17.07.2014 12:31:30 | Lilien