Anotace: spáleným mozkem:-)
Slunce pálí
Matka Kálí
horkým ňadrem
Zemi polaská
Matce Kálí
tajou
čokoládové ručičky
Na svět
kanou
žhavé
tmavohnědé
hořkosladké
slzičky
mozky spálí...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?