Píseň analytikova
Anotace: Není všechno třeskutá romantika, i když kdoví.
Data, data, data
rata rata tata
Syntéza a analýza
Korelace, je to schíza
Spočítat a naměřit
Luznou křivku proložit
Vykreslit a vybarvit
Kdo by váhal uvěřit
A znuděná Amálie
zatím prostřední rukou dál koulí
duhové kuličky galaxií
Přečteno 437x
Tipy 8
Poslední tipující: MARKO, Lioness, AndreaM, Frr, Amonasr, vodnař, Aiury
Komentáře (6)
Komentujících (3)