Kométa 67P
Anotace: Čurjumov-Gerasimenko
Zakopol som do protrúzie kométy
bolí ma noha
chtiac-nechtiac tromfnem pristátie Rosetty
žiadne aloha
nevyšlo z mojich úst, iba som zahrešil
hustý zásobník
nadávok vypľul, viac som nenariešil
prvý náhrobník
nebude stáť na tej hrči, deadstreamer
z kómy sa prebral
ten, čo náhle zmenil párom bačkôr smer
telesa, prehral
nasladlé prvenstvo v mäkkom pristátí
ak sa fest udrel
bude mať pamiatku, dôkaz, o smiatí
nie je reč, zmúdrel
na vlasatici už pristáli ix ráz
´prvýkrát´ iní
stály mám na tvári útrpný výraz
- nie bez príčiny
Přečteno 362x
Tipy 9
Poslední tipující: básněnka, Rozina, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)