Digi
Jak digitalismus není věda
tak vesmír mění fyziku
chaos pořádek věčně hledá
existuje-li, z křižníku
Aurora podruhé výstřel laxní
proforma míří doblba
ve vlastnictví včetně branky vlastní
mít, jak na střeše holuba
multimilionářem být v pravý čas
- to je umění, co je víc?
digitální úspěch pozemský včas
neprominu si, společnic
daňových rájů top destinací
s deluxe klídečkem, všechen bez
- nechci mít pranic s vibrací
v nejvyšší rovině nebes
digivesmírů, všech transmutací
kamene mudrců břímě
zanechám osudu.. dým kuřáci
mají za svůj snad upřímně
Přečteno 358x
Tipy 10
Poslední tipující: Květka Š., Aiury, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)