Umlčení splínu
hledám ve tvém klínu
světlo
ty lžeš o svém stínu -
trošku se to spletlo...
Tak vypustím střelu
jen tak - na důvěru...
a hle! ona sedne!
Je - prý - odpoledne...
a když v podvečeru
chystáš lože luční
pozdě!
Splín už zaplašilo
moje světlo ruční (:-D
jen aby o chvíli dřív nebylo brzy...co se člověk naučí příliš rychle taky rychle zapomene...
28.09.2014 14:20:22 | enigman