Anotace: Balada o datovém připojení.
V temnotách svítí
spása moje malá,
ze světa sítí
lidským teplem sálá.
Zachytit mohu
vše, co oku ladí,
ve vlastním slohu
další zraky svádím.
Však náhle hlásí:
GPRS/EDGE.
To zdroj mé spásy
vzkazuje mi: Heč!
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?