Třeba jednou budu mít
svůj úl
a v něm roje včelstev
Budu vyrábět med
na úvazku půl
a vosku
bude na svíce…
S Královnou budu zadobře,
když se někdy splaší
nevadí, že žihadlo
přistane na místo hůl
na řitích hochů
lumpárny tropíce…
majíce napůl žrdi gatích