Když jsme byli ještě mladší
a chodili do školy,
hráli jsme si doma s pískem
a dělali úkoly.
Když jsme byli trochu starší
a potkali přátele,
zašli jsme si do hospody
popíjeti vesele.
Rum se s rumem vždycky sešel,
najednou tam byly čtyři.
Než se chudák člověk naděl,
rodiče ho doma bili.
My však tajně pili dále,
domů často lezli oknem
a každý den těšili se,
kdy si znovu trošku loknem.
A tak žijem na tom světě,
alkohol je čím dál tvrdší,
tak to pěkně začalo
a škaredě skončí.