Chvástačská

Chvástačská

Anotace: ...repík

Umim na jedný noze dřepy,
na mořským dně pěstuju grepy,
když mám hlad, jim v housce střepy
a pak dávám vostrý repy.

Piju motorovej volej,
když mi dojde řeknu "Dolej!",
vodní pólo hraju v bouřce,
hedvábí vymáčknu ti z bource.

Spim na fakýrským loži,
prakem sestřeluju družice,
když je tma žongluju s noži,
šlechtim nesmrtelný jepice.

Když je v klubku jen pár metrů,
zvládnu uplíst tisíc svetrů,
Supermana dám si v páce,
to je pro mě hovno práce.

Z osmitisícovek...
válim dolů sudy,
jen s motykou vytežim tunu zlatý rudy,
píšu sonáty...
pro vozembouch a dudy
a ve sklepě stavim antigravitační chůdy.

Já rum učím pít piráty
a molům žeru kabáty,
Shaolinům lámu hnáty,
tátům vážu kravaty!
Autor Fouňa, 22.10.2014
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Julien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to originální a vtipné :)

22.10.2014 14:19:11 | Julien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí