Anotace: pokračováení Ježíše Dobyvatele. A ne poslední
Píšeš dobře cítím že to je hodně osobní píšeš často témata co se týkají židu
četl jsem toho hitlera mám dojem že tě něco stímhle tématem poznamenalo .
Taky nemám rád lidi co odsuzjuí druhé podle barvy heilujou a dělají ze sebe něco co nejsou. Já jsem prévěže polák příma linie polského odbojáře za 2sv. takze o tom taky vím své.
Každopádně nic mě tady neoslovilo víc než tvoje poslední díla.
01.11.2014 15:41:30 | AlpHaWiRuS
Díky moc:)
Já s touhle dobou nic spolčenýho nemám ,nebo spíš o tom nevím ,moji předkové byli Němci ,ale co dělali za válkyto netuším.
Spíš mně tahle doba fascinuje a zajímá
01.11.2014 20:48:02 | lukassnajdr