Anotace: Jedno odpoledne jsem při sezení na přednášce přemýšlel nad smyslem školy.
.Jedno pivo z večera
..No nejsi přece posera
..Pak jedno pivo po...ránu
..Kdy se jí tam do.....stanu
..Každý večer jiná.....múza
..Tahle škola je fakt hrůza
..Času fůra k ničemu
A prachy za to neberu