Sedíc u stolu,
pojídaje holuba,
drmolí si pověru,
že komanče je potřeba
Holub dobrý, ruce mastné,
k tomu pivo,jen to mlaskne.
Za komanče měl by každý holuba,
co mají za lubem strýčka Luba.
Ale co ti ostatní, s jiným názorem?
Půjdou do vězení, či končí pod drnem.
Ať jsi lempl nebo dříč, dostaneš stejného holuba,
z majetku kacířů máš vždy na chleba.
Django
Jo, na světě vždycky bude někdo, kdo bude s nostalgií v oku tvrdit, že dřív bylo líp. Přitom všechno záleží jen na tom, co děláme právě teď. Ani minulost, ani budoucnost. Přítomnost je důležitá. :O)
12.11.2014 22:34:42 | Tichá meluzína