Péťa Ťapka

Péťa Ťapka

Anotace: ,,,,,,,,

Po schodech se chodí těžko dolů
člověk když vystoupá nahoru
už nechce zpátky
na úroveň chásky
U nebes se dobře rozjímá
je vidět do dáli
V hledáčku kdejaká končina
zdá se jako na dlani
...ale Zeměkoule je prý kulatá !
Za obzorem sídlí Protinožci
chodí jako raci pozpátku
Péťa Ťapka z Kolína taky chodí pozpátku
zejména, když se napije
Po schodech se chodí těžko dolů...
Autor v.hercik, 21.11.2014
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel