Anotace: Věnováno setkání přátel.
Uprostřed oblohy
v oblačných peřinách
přikryti po bradu
muž s ženou
spí.
Nemají problémy
o nichž čteš
v novinách
jen si tak leží
a o lásce
sní.
Uprostřed oblohy
vysokém vesmíru
ztrácí se starosti
tam vše vidíš
líp.
Uprostřed oblohy
spoléháš na víru
ze snů Tě vytrhlo.
To výškoměr
píp.
Uprostřed oblohy
na výšku od země
sníš si tam o všem
co zjasní
Tvou
tvář.
Uprostřed oblohy
sny výšky Pamíru
rozluští správně
jen tajemný
snář.
a na křídlech se zdálo
že starostí je málo
že muž a žena jsou zas v ráji
oblačné peřiny
vzorek
no přece: zn. se šalmaji
a po bradu bylo lásky a zbylo i na ústa
25.11.2014 18:01:21 | básněnka
Hezké si takhle snít, škoda že výškoměr píp.
25.11.2014 17:57:55 | rendus
Díky,výškoměr asi nepípá:-).Sním spíš z vodní hladiny :-).
Tam nahoře je to také krásné.
25.11.2014 18:05:58 | Malá mořská víla
tak takhle ty si ulítáváš, jo? :-) možná chybí písmenko "s" ...o lásce ní...
24.11.2014 21:49:56 | hledač