Karel kafe nepije
má raději orgie
Posadí se na verpánek
to ho užije !
Ševcem živ
a drž se kopyta
Krásný pohled
do nitra ženských duší
se mu naskytá
Podrazí kramflek
a má vystaráno
Mnohá z dam
ho obšťastní
Hold, je to kumšt býti
ševcovským mistrem
a co teprv,
když jí zabásní...