Start rakety
Dělají, že nic nevědí, ale kdo ano?
fyzika je klíč k vesmíru, tvrdí um tvrdý
není-li natvrdlý, to ne, Abelokaino
pozemské není s to chápat, chtíč všehovšudy
vzbuzuje dojem poslání, komu je dáno
musí se polekat, když oběma dým lehl
u země plazí se kolem, vždyť žádný, že ano
nestoupá vzhůru s Orionem, Kaina doběhl
Abel, zůstav živ, zplodiny s bratrem polyká
bumerang vrací se z nebes lehce osmahlý
podívaná je to z Marsu - lidstvo podniká
let zpátky domů, aneb, kam jsme to dotáhli
Přečteno 536x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)