Na farmě je veselo

Na farmě je veselo

Anotace: Na tom našem dvoře.

Na farmě je velká sláva,
koza mečí, bučí kráva,
souhlasně též pejsek štěká,
každý pak na mlsy čeká.

Mrkev králík okusuje,
kocour se jen podivuje,
pak se pustí do granulí,
nad ovsem se koník culí.

Kačer, kohout, slepička,
zobají teď zrníčka,
u koryta sviňka malá,
do brambor se ihned dala.

Beran volka popichuje,
seno přitom okusuje,
na ovečce zvoní zvonec,
krocan hudrá, že je konec.
Autor Psavec, 06.12.2014
Přečteno 1943x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, básněnka, danaska, Madanik, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

náš kocour je velkej mlsoun...maso je jeho, nebo šunčička, mňouká, dokud mu panička nedá dobroty:-)

06.12.2014 20:38:22 | básněnka

Tak ať si pošmáknou ta boží hovádka. Básnička je roztomilá.

06.12.2014 19:42:40 | danaska

vždy mi dodají dobrou náladu tvé verše....ST

06.12.2014 17:40:40 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí