Anotace: Že prý už je to zas tady...
Z vánočního žrádla
žlučníkový záchvat
A ze všeho chlastu
játra jako z plastu
Prostitutka kolem Santy rejdí
This is fucking Christmas, baby!
žrádla-záchvat, chlastu-plastu, ...
To asi být ten humor, že?
12.12.2014 22:29:16 | Nikotin
Jasně, asonance a gramatický rým, to je prostě humor na úrovni.
12.12.2014 23:06:50 | Zina_Blitzee
Vy vůbec s Dvořákem asi kouříte dobrý modely.
12.12.2014 23:09:42 | Nikotin
Ne, já kouřím tabák, modely se, pokud vím, nekouří.
12.12.2014 23:22:38 | Zina_Blitzee
Modely se kouří úplně stejně jako se celý léta cigarety hulily.
Než přišli toxikomani a tragédi, a zavedli jakési slovesné dělení. A děti ve třetích třídách se toho chytly, že je to cool. A někteří z toho nevyrostli.
12.12.2014 23:29:48 | Nikotin