Veselé Vánoce
Anotace: Takové, netradiční přání k Vánocům :-)
Vyndal jsem snipu, k oknu jsem zaklekl,
čekal jsem na Santu aby se zalekl.
Santa už letí, přes hledí ho vidim,
Santa na mě mával a já po něm střílim.
Motor mu vysadil, Santa se vyděsil,
do továrního komínu v rychlosti narazil.
Udělal jsem křížeček, ke komínu zamával,
už vím že zbytečně jsem se nenamáhal.
Přišel k nám Ježíšek, Santa už je tuhej,
za posledních deset let dopad takhle už druhej.
I já vám krásné Vánoce přeji,
přitom se Santovi tiše směji.
Komentáře (0)