Karlík
Malý pejsek jménem Karlík,
skáče hbitě jako králík,
rád je honí po poli,
nožičky ho nebolí.
Jednou honil takhle moc,
až se ztratil v jednu noc.
Pánička ho hledala,
jeho jméno volala.
Karlík nebyl k nalezení,
chtěli ho dát do vězení.
Zlobil všechny velmi moc,
až nechtěl nikdo pomoct.
Nakonec sám přišel k domu,
všichni byli rádi tomu.
Teď se nikde netoulá,
v puse vodítko žmoulá.
Komentáře (1)
Komentujících (1)