V metru
Anotace: Pro jednu děvčicu. Asi to humorné není, ale já se trochu zasmál .
Viděl jsem jednou v metru
samotnou závodní tretru
bylo to jak v retru
už ji mám v svetru
píchá mě do kůže
kráčím přes kaluže
nikdo mi nemůže
kdo mi teď pomůže?
a tak jsem si řekl
na kolena klekl
průvodčí se lekl
a hned se vzetkl
No, a já ?
Jsem utekl .
Komentáře (0)