TRAMBUS A TATRA
Anotace: Takové neobvyklé vyznání lásky :)
Nejsem model s faceliftem jsem spíš jak starej Trambus
Když mam trochu času leju nebo honim bambus
Holky na mě neberou ale znam jednu Tatru
A v mym bloku motoru k ní Amor zažeh vatru
A když Tatru nas.ru tak jede ke svý mámě
Já to nějak přežiju a zabavim se zdárně
Otevřu si láhev vína a umotam špeka
Za pár dní zas moje Tatra na mě věrně čeká
Spolu parkujem v garážích oba táhnem svou káru
Moderní době vzdorujem a tak žijeme v páru
Těžko bych jí vyměnil těžko bych lepší hledal
A tak jsem rád že jsem se s ní v Lounech tehdá shledal
Komentáře (0)