U psychiatra
Anotace: text písně (2015)
Vydal jsem se k psychiatrovi,
zjistit, co je za mými slovy.
Vyprávěl jsem dlouhé hodiny,
řekl jenom: "To je podivný!
To jsem ještě nikdy neslyšel,
nemít pleš, tak bych zešedivěl.
Tohleto se přece nestává,
sem už medicína nesahá!"
Vydal jsem se k psychiatrovi,
zjistit, co je za mými slovy.
Vyprávěl jsem dlouhé hodiny,
řekl jenom: "To je podivný!
Kéž byste sem nikdy nepřišel,
nebýt doktor, už bych zešílel!
Tohleto se přece nestává,
tady celá věda selhává!
Přečteno 517x
Tipy 6
Poslední tipující: Kyška, Jeněcovevzduchukrásného, SmallGeorge, Lighter, srozumeni, jitka.svobodova
Komentáře (0)