Černý
Do černé díry řvu své jméno
nezná mě, nejsem na menu
překročit práh, zažít inferno
neznámé chci, jsem pro změny
za horizontem událostí
v časoprostoru jenž jak zip
deformován v návalu zlosti
udělá sek, čím hůř, tím líp
nechce mě nasát do své černě
mrcha, zůstanu autsájdrem
na obdiv pro zisk licoměrně
- snad jiná (nevyhovíš všem)
udělá gesto dobré vůle
řekne - buď vítán, jak se máš?
podobný vlasu, ne-li nule
odpovím - bledě, vždyť to znáš
Přečteno 503x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)