Anotace: ...
V básni o rozloze setiny aru
sešly se narychlo rým s rýmem v baru
zpily se do slabik
vznikl tak limerick
o tom však, chudáci, nemají páru
dost dobrý
19.02.2015 08:08:55 | René Vulkán
Dík.
22.02.2015 16:24:09 | Giuseppe_Lumík
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?