Jedna, sedm, pět, dva, tři,
všichni jsme tu bratři.
Pravá, horní, levá, zadní,
neblbni a táhni.
Mraveneček po berušce leze,
nesmím to přehánět, studené jsou meze.
A ježek žere šišku,
zajíc nese lišku.
A ta buchta kvete,
Andrea těsto hněte.
A bota už mi plave,
hříbek na mě máve.
Hlavně ale, že úsměv na tváři,
víc jak klozet zazáří.
Jo skoro jak jedna dvě...Freddy jde jde si pro tebe atd. Jo vím to je z trochu jinýho soudku.A tohle fajn hlavně to s mravencem a beruškou ;-)
08.03.2015 11:47:24 | xoxoxo