Šla panenka
Šla panenka k zpovídání
měla pěkné tetování.
A pan páter se jí ptal,
kdo tě holka tetoval?
Pane páter, proč se ptáte,
vždyť mne jenom zpovídáte.
Sama já se tetuju,
když se trochu zfetuju.
Přečteno 741x
Tipy 3
Poslední tipující: Clay, Frr, Nespavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)