na roh půlnoci
něžná sova táhle
houká
kaverna času
tajemnou píseň
si brouká
netto-pýr
z přediva vzpomínek
pištící vlákýnka
nad lesostepí
do dálek
vítězně
souká
rozverný hmyzek
tenoučký pramínek
bzučícího trylku
až k zešílení
na flétničku kusadel
fouká...
*
Hezky ta neděle začíná :-D Snad bude stejně rozverná, jako Tvé verše :-D
10.05.2015 11:07:31 | Amonasr
mám mlýnek pro bláboly
tajemnou píseň od Sirény
a mouku hnětu
s vínem
stejně jako větu
vrabci v hrsti stavěli za mým uchem hnízdo
a krásně vřeštiví paviáni
pořádali ples...
žeb tys tam vlez?:-)
10.05.2015 10:10:21 | básněnka