Boty v Praze
Anotace: Dámy budou znát z vlastní zkušenosti... Pánové politují a pofoukají.
Utíkala jsem v lodičkách,
pospíchala jsem po špičkách.
Rozbila jsem si hlavu.
Lodičky patří na Vltavu.
-----------------------------
K dobíhání autobusu
ber si obuv podle vkusu.
Špatná bota: lodička.
Kotník bolí, maličká.
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, bogen, Frr
Komentáře (0)