Anotace: zpívaná...
Trápím se Lásko
a ty se jenom díváš.
Očima procházíš si
hvězdokupy.
Trápím se Lásko
ty po svém si tu zpíváš.
Cožpak jsi slepá Lásko?
Kde ťa ludé berů?
"ná horách nerásteš,
v poli ťa neséjů"...
Kde spíš dnes má Lásko?
"že sa na ťa ludé, že sa na ťa ludé,
že sa na ťa, nevyserů"...
Tak tohle bude HIT!!! Ta je hodně pravdivá.. ;-))) ST
21.06.2015 19:13:30 | ztracený 22
To raději ani ne:-D.
Vím,že k lásce je třeba mít úctu, bezdebaty.
Ono mi to tak blesklo z únavy, jak nám ten ušlechtilý cit, někdy dokáže zkomplikovat život;-).
21.06.2015 19:53:29 | Malá mořská víla
se směju, Vílenko :-)
lásko, bože lásko
kde ťa ludé berů
na horách nerosteš
v poli ťa nesejů
považuju za jednu z nejlepších "textařských" věcí, je to prosté, čisté, krásné, nesmrtelné :-)
20.06.2015 20:50:15 | hledač
a já to tak zprzním...
stydím se upřímě a to jsem lidovou písní odkojená
omlouvám se veřejně, že ve mě zvítězil cynik, byť jen ve chvilkové slabosti :-(
20.06.2015 22:03:42 | Malá mořská víla