Bez patosu
Tak teď bez patosu...
krmím v parku vosu
na listu rákosu
zbytkem kabanosu
co byl na podnosu
přitom stíhám ledacosu-
naklepávat kosu
drbat se na nosu
projet se na pštrosu
zabránit únosu
vyhrát v cyklokrosu
a potom z výnosu
vybrat část obnosu
a v přímém přenosu
letět do kosmosu.
Přečteno 506x
Tipy 7
Poslední tipující: adaj, Amelie M., Malá mořská víla, MARKO, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)