Pluto
Pluto již není dost daleko
obtírá se o něj z nás kdekdo
natvrdlé mozky jsou na měkko
opilé, svádí mdlo na mléko
dělat lze vědu na kolenou
digitální ať je sebevíc
posedlost jde na dovolenou
zavýjet odtamtud na měsíc
je z čeho vybírat, z pěti snad
který je nejvíce kulatý
takové selfie mít odevšad
musí úspěch veleusmátý
odteď Pluto není daleko
o nic dál Cháron, Nix, Hydra, Styx
pátý Kerberos - superego
vyje zpět třikrát psí Wikileaks
Přečteno 453x
Tipy 4
Poslední tipující: CoT, Nikita44, Amonasr, Frr
Komentáře (0)