Anotace: Není
Zasmál jsem se - i když tenhle černý humor ani nemusí být až tak nepravděpodobná fikce... ;-))
02.08.2015 19:25:01 | Amonasr
Ha!, konečně více bodíků, a konečně jsem přišel na to, čím to asi bude!
Lidi mají raději asi humor, nežli horor.Budu tedy psáti pouze básničky humorné, ale tu dnešní básničku, kapánek pochmurnou, jsem ještě dnes šoupnu.Jsem rád, že jsi se zasmál, ale teď si připrav kapesník.:-)
05.08.2015 18:42:57 | Jeněcovevzduchukrásného